Eylül Öztürk, Amerika'daki evleri nasıl anlattığını açıkladı!

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Eylül Öztürk, ABD'de satın aldığı evleri nasıl aldığını gazeteci Murat Ağırel'e anlattı. Öztürk, ""Evlerimizin tamamının kirasının toplamı vergiler ve aidat masrafları çıktıktan sonra (Amerika'da aidatlar ev sahibine aittir, aidat rakamlarını da listede görebilirsiniz) şu anda yaşadığımız evimizin kirasını ödüyor." dedi.

Eylül Öztürk, Amerika'daki evleri nasıl anlattığını açıkladı!

Eylül Öztürk hakkındaki iddialar durmak bilmiyorken, Gazeteci Murat Ağırel devreye girdi. Evlerini nasıl aldıklarını Ağırel'e anlattığını söyleyen Öztürk, kendisi hakkında çıkan haberlere dair bir soru almadığını, belge istenmediğini belirterek bu konuda sadece Ağırel'in kendisine soru yönelttiğini söyledi.

"EVLERİMİZİN KİRASININ TOPLAMI ŞU AN YAŞADIĞIMIZ EVİMİZİN KİRASINI ÖDÜYOR"

Amerika'da şu anda oturdukları evin "kira" olduğunu ifade eden Öztürk evin kira kontratını da Ağırel'e ilettiklerini açıklayarak, "Evlerimizin tamamının kirasının toplamı vergiler ve aidat masrafları çıktıktan sonra (Amerika'da aidatlar ev sahibine aittir, aidat rakamlarını da listede görebilirsiniz) şu anda yaşadığımız evimizin kirasını ödüyor. Yani öyle söylenildiğini gibi her bir evim milyonlarca dolar etmediğini ve aldığımız tüm ufak evleri bugün satsak toplamda bir adet şu an yaşadığımız minvalde büyük bir ev alabilecek değerde olduklarını belirtmekle kalmayıp Amerika'da yasalara göre herkesin ne kadar evinin olduğunu, ne zaman alındığının görülebileceğini, bu bilgilerin halka açık tamamen şeffaf ve devletin kendi resmi platformlarında paylaşıldığını da ekleyerek Amerika'daki yatırımları kontrol edebilecekleri resmi platformların da adreslerini kendisini ilettik" dedi.

SOSYAL MEDYADAN VİDEOYU PAYLAŞTI

Eylül Öztürk, Gazeteci Murat Ağırel'in konuk olduğu "Şule Aydın'la Kayda Geçsin" programından bir kesiti de hikayesinde paylaşarak, şunları söyledi:

"Arkadaşlar günaydın. Öncelikle gündemi böyle bir konuyla meşgul ettiğim için hepinizden özür diliyorum. Bildiğiniz üzere bugüne kadar hiçbir şekilde gündemdeki konularla ilgili herhangi bir açıklama yapmadım. Fakat bugün sizinle İKİ ADET video paylaşacağım. Bu videolardan ilki , bu zamana kadar tarafıma ulaşıp benden detaylı bilgi ve gerekli belgeleri isteyerek, kendisine gönderdiğimiz tüm evrakları detaylı bir şekilde inceleyerek bu konuyu ekranlara taşıyan TEK kişi olan Murat AĞIREL’in (@muratagirel ) Halk Tv’de yayınlanan, Barış Pehlivan ve Şule Aydın ile birlikte yaptıkları “Şule Aydın ile Kayda Geçsin” adlı programından benimle ilgili olan bölüm. Sizden ricam öncelikle kıymetli vaktinizi ayırıp bu bölümü izlemeniz. Sonrasında ben de bir açıklama videosu yayınlayacağım.
Bu videoya da yine ana sayfamdan ulaşabileceksiniz. Güzel bir gün diliyorum."