Esin Çepni yeni aşkını paylaştı!

Bilal Hancı ile tartışmalı ve epey olaylı bir boşanma süreci geçiren Esin Çepni, yeni aşka yelken açtı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Çepni, yeni sevgilisiyle aşk dolu pozlarını paylaştı.

Esin Çepni yeni aşkını paylaştı!

Ünlü isim Esin Çepni, Bilal Hancı'dan kısa bir süre önce boşandı. Sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla yeni bir ilişkiye adım attığını açıklayan Çepni, sevgilisiyle el ele bir karesini paylaşarak mutluluğunu herkese duyurdu.

Esin Çepni'nin Bilal Hancı ile yaşadığı boşanma süreci oldukça medyatik bir şekilde gündeme gelmişti. Çepni, boşanma aşamasında olan eşi Bilal Hancı'nın bir başka kadınla gece kulübünde öpüştüğü görüntüleri paylaşmış ve bu durumu kamuoyuyla paylaşarak duygusal bir süreç geçirdiğini ifade etmişti. Hancı ise bu olayın ardından özür dilemiş ve boşanmış olsalar da duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

ESİN ÇEPNİ YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Çepni'nin yeni ilişkisi, sosyal medyada geniş yankı buldu. Çepni'nin yeni sevgilisinin Çaykur Rizespor oyuncusu Zafer Görgen olduğu ortaya çıktı. İşte Çepni'nin paylaştığı o görüntüler:

haber-fotograflari-2023-12-13t111534-682.jpg