Ece Ronay: Dilan Polat'ın hayatı rol model olmuştu, ben de bu işe girdim

Ünlü sosyal medya fenomeni Ece Ronay, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilan Polat'ı rol model aldığını söyleyen Ronay, "Ben de bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim o zaman 1.5 milyon ödemiştim ona bana indirimli vermişti" dedi.

Ece Ronay: Dilan Polat'ın hayatı rol model olmuştu, ben de bu işe girdim

Sosyal medya Ece Ronay, açtığı güzellik merkezine dair açıklamalarda bulunarak, çarpıcı detaylar verdi.

TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Ece Ronay, Dilan Polat'ın hayatına özenmesinin ardından güzellik merkezi açmaya karar verdiğini açıkladı.

haber-fotograflari-2023-11-10t133445-170.jpg

"EVİM VE ARABAM VARDI ONLARI SATTIM"

Konuyla ilgili konuşmasında Ronay, "Devasa paralar kazanmıyorum. Şirketi açalı bir sene oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Evim ve arabam vardı onları sattım kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. 1 sene önce evim 3.5 milyon TL değerindeydi, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım" dedi.

haber-fotograflari-2023-11-10t133451-771.jpg

"BANA AYLIK 100-200 BİN TL BIRAKIRSA SEVİNİYORUM"

Müge Dağıstanlı'nın "Aylık ne kadar geçiyor eline?" sorusuna yanıt veren Ronay, "Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi'nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bin TL bırakırsa seviniyorum. Arabam da yok" dedi.

haber-fotograflari-2023-11-10t133438-619.jpg

"CİHAZLARIMI DİLAN POLAT'TAN ALDIM"

Dilan Polat'ın hayatına özendiğini söyleyen Ece Ronay, "Onun hayatı rol model olmuştu, Dilan Polat'ın hayatı. Ben de bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim o zaman 1.5 milyon ödemiştim ona bana indirimli vermişti" dedi.

Ronay, Polat'ın isim hakkını almak istediğini ancak 15 milyon lira talep edilince vazgeçtiğini de açıkladı.