Dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in şok eden ses kaydı çıktı!

Gözlerin çevrildiği Nevra Bilem'in şok eden bir ses kaydı ortaya çıktı. Kanal D'nin aktardığına göre Bilem, mağdur olduğu iddia edilen bir kişiye, "Allah nasip ederse sen duanı et Ramazan'da bolca duanı et o para seni bulur" diyor.

Dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in şok eden ses kaydı çıktı!

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından dikkat çeken fenomen Nevra Bilem, skandal ses kayıtlarıyla gündemi sarstı. Sosyal medyada altınlarıyla çektiği videolarla tanınan Nevra Bilem, parasını isteyen takipçisine "Dua Et" karşılığını verdiği bir ses kaydıyla gündeme geldi.

Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık iddialarıyla ilgili 30 ayrı şikayetin bulunduğu belirtiliyor. Kanal D Haber'in aktardığına göre, son olarak Nevra Bilem'e ait bir ses kaydı ortaya çıktı. İddiaya göre, bir kişi fenomen yüzünden mağdur olup mesaj attığında, aldığı yanıt karşısında şoke oldu.

"SEN DUANI ET, RAMAZAN'DA BOLCA DUANI ET O PARA SENİ BULUR"

Nevra Bilem'in ses kaydında mağdura şunları söylediği duyuluyor:

"Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum; ayıramadığım için de bir ödeme yapmıyorum. Ben parasında değilim ben dolandırıldım yani, ben şu an kimseye güvenemiyorum. Allah nasip ederse sen duanı et Ramazan'da bolca duanı et o para seni bulur."

Bir milyonu aşkın takipçisi olan Nevra Bilem, gözlerin üzerine çevrilmesinin ardından Instgram hesabından altınlı paylaşımlarını ve reklamları oldukça azalttı.

İşte Kanal D'nin haberi: