Dilan Polat'tan avukatına şaşırtan talimat: Elini silmeden Engin'e git...

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Aktarılana göre Dilan Polat, avukatı Kaya'nın elini öperek, "Elini silmeden Engin’e git, o da aynı yerden elini öpsün" dedi.

Dilan Polat'tan avukatına şaşırtan talimat: Elini silmeden Engin'e git...

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın cezaevinde bulundukları süreçle ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. TV8'de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu '2. Sayfa' programında, Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya'nın şok eden sözleri gündeme oturdu.

"ELİNİ SİLMEDEN ENGİN'E GİT, O DA AYNI YERDEN ELİNİ ÖPSÜN"

Avukat Hüseyin Kaya'nın ifadelerine göre, Dilan Polat ve Engin Polat çifti cezaevinde birbirlerini çok özledi. Bu özlemi gidermek adına çiftin ilginç bir buluşma yöntemi olduğu ortaya çıktı. Dilan, avukatın elini öperek, "Elini silmeden Engin’e git, o da aynı yerden elini öpsün" demiş.

Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, "Hüseyin Kaya, Ankara Masası'nda Fatih Atik'e konuştu. Konuşmasından anlıyoruz ki aşık olan çift, birbirlerini özlemişler. Dilan, avukatın elini öpüyor ve 'Elini silmeden Engin’e git, o da aynı yerden elini öpsün' diyor" sözlerini kullandı.