Dilan Polat'ın tutuklanmasıyla göbek atmıştı! Banu Parlak adliyeye sevk edildi

Banu Parlak, ruhsatsız bir silahla poz verdiği görüntüler üzerine soruşturma başlatılırken, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Dilan Polat'ın tutuklanmasıyla göbek atmıştı! Banu Parlak adliyeye sevk edildi

Banu Parlak, sosyal medya üzerinde ruhsatsız bir silahla poz verdiği görüntülerin yayılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alındı. Parlak'ın Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde bulunan evinde yapılan aramada 1 adet Glock Gen 5 marka ruhsatsız tabanca ve 9 adet 9x19 mm mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Banu Parlak adliyeye sevk edildi.

"HERKESİN BİR HOBİSİ VAR ARKADAŞLAR"

Banu Parlak daha önce sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda, çektiği görüntülerin ruhsatlı olduğunu ve sadece bir hobi olarak silahla ilgilendiğini belirtmişti. Videoda, "Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Ancak, ele geçirilen silahın ruhsatsız olduğu belirlenmiş ve Parlak hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından bir video yayınlayarak göbek atmış ve eğlenmişti.