Dilan Polat'ın hocası konuştu: Evimde çalışan kadın Dilan'ın ajanıymış!

Dilan Polat'ın hocası Neslim Güngen, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "En son evime asistan aldım 7/24 olsun diye. O asistan ajanmış. Dilan'ın benimle bitmeyen bir savaşı vardı" dedi.

Dilan Polat'ın hocası konuştu: Evimde çalışan kadın Dilan'ın ajanıymış!

Dilan Polat’ın hocası Neslim Güngen, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlardan dolayı tutuklanan Polat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Güngen, evine aldığı asistanın Dilan Polat'ın asistanı olduğunu söyledi.

"EKONOMİK DURUMU YOKTU CİHAZLARI GELİŞİNE VERDİM"

Dilan Polat'ın hocalığını yaptığını ifade eden ve ekonomik durumunun olmamasından dolayı yardımcı olduğunu söyleyen Güngen, "Dilan Polat'ın o dönem ekonomik durumu yoktu. Bütün cihazlarımı geliş fiyatıyla verdim. İstedim ki reklamımı yapsın. Ama yapmadı. İlk günden itibaren ürünleri aldı. Çalışan müdürümü, sosyal medyacımı aldı. Var olan şubelerimiz ve meslektaşlarım adına konuşuyorum" dedi.

"EVİME ASİSTAN ALDIM, DİLAN'IN AJANIYMIŞ"

"5-6 sene boyunca yıllarca ekmeğimle oynadı" diyen Güngen, şunları söyledi:

"Dilan Polat öğrencimdi. Beni ciddi anlamda ekmeğimle oynadı. Engin Polat'ın naylon fatura işi yaptığını duymuştum. 15-20 kişi gelmişti silahlarla. En son evime asistan aldım 7/24 olsun diye. O asistan ajanmış. Dilan'ın benimle bitmeyen bir savaşı vardı."