Dilan Polat'a cezaevinden ilk uyarı geldi!

Kara para aklama suçundan cezaevine gönderilen Dilan Polat'a cezaevinden ilk ihtar geldi.

Dilan Polat'a cezaevinden ilk uyarı geldi!

Dilan Polat, hakkındaki suç duyurularının ardından kız kardeşi Sıla Doğu ile birlikte İstanbul Silivri'de bulunan Marmara Cezaevine götürüldü. İki kardeş aynı koğuşta kalırken Dilan Polat ilk ihtarını aldı. Sosyal medyada lüks yaşamı ve marka kıyafetleriyle gündemde olan fenomen kardeşlere uyarı yapıldı.

KIZ KARDEŞİYLE AYNI KOĞUŞTA

s-e5470641e37f4dd05b360246af9c0f001a8f1196.webp

Sosyal medya üzerinden lüks hayatını ve zenginliğinden bahseden Dilan Polat gazeteci ve hukukçuların dikkatini çekti. Hakkında çıkan kara para aklama iddiaları üzerine, emniyet güçleri olaya el attı.

Masak tarafından hazırlanan raporun ardından Dilan Polat ve Engin Polat'ın da içinde bulunduğu 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kız kardeşi Sıla Doğu ile aynı koğuşa gönderilen Dilan Polat, kıyafet isteklerinde bulundu.

DİLAN POLAT'A İLK UYARI

0x0-dilan-polat-ilk-kez-konustu-kardesi-sila-dogu-da-sorulara-cevap-verdi-1699173082436.webp

Uzun zamandır ülke gündeminde yer alan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun cezaevi yönetiminden kıyafet isteğinde bulundu. İstek üzerine yönetimden gelen açıklamaya göre, cezaevinde marka, pahalı ve lüks eşyaların olmayacağı cevabı geldi.

Cezaevlerinde bulunan sınıfsal eşitliği bozacağına inanılarak, pazar malı olması gerektiğini, aksi durumda cezaevi kantininden alınabileceğini işaret etti. Günlük 750 bin TL kadar harcama limiti bulunan Dilan Polat'ın cezaevinde ayda sadece 4 bin TL harcama limiti olduğu paylaşıldı.