Dilan Polat herkesi şok etti! Bu kez cezaevine bakın kimi çağırdı

Tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevine bu kez astroloğu Hilal Saraç'ı çağırarak, ne zaman serbest kalacağını sordu.

Dilan Polat herkesi şok etti! Bu kez cezaevine bakın kimi çağırdı

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin mal varlıklarına İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması kapsamında el konulmuştu. Soruşturmanın sürmesiyle birlikte Dilan ve Engin Polat'la birlikte 14 kişi tutuklandı.

SIK SIK ZİYARET EDİYORMUŞ

Marmara Cezaevi'nde bulunan Dilan Polat, bu kez astroloğunu cezaevine çağırdı. Habertürk’te yer alan habere göre, Dilan Polat 3 görüşçü hakkı varken bu hakların hepsini astroloğundan yana kullandı.

"BİLMEK İSTEDİĞİ ŞEY 'BANA NE OLACAK' SORUSUNU YANITI"

Dilan Polat’ın astroloğu, ziyarete gitmediği zamanlarda falına baktığını ve avukatları aracılığıyla fal sonuçlarını Polat'a ilettiğini ifade ederek, "Aslında bilmek istediği şey 'Bana ne olacak?' sorusunun cevabı. Dilan'ın para pul umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. Maksimum nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Tabii şubat-mart ayında da çıkabilir. Ben dışarıya çıkacağını düşünüyorum" dedi.