Deniz Akkaya'nın "swinger" iddiasına Kenan Özkan'dan sert cevap!

Deniz Akkaya, Eylül Öztürk ve Kenan Özkan'ın ABD'deki evlerinde, swinger partisi verdiğini ve komşularının da bundan büyük rahatsızlık duyduğunu iddia etmişti. Sosyal medyayı sallayan bu iddiaya Öztürk'ün eşi Kenan Özkan'dan yanıt geldi.

Deniz Akkaya'nın "swinger" iddiasına Kenan Özkan'dan sert cevap!

Deniz Akkaya ve Kenan Özkan arasındaki sosyal medya gerilimi hızla tırmanıyor. Akkaya, son zamanlarda yaptığı iddialarda, Eylül Öztürk ve Kenan Özkan'ın ABD'deki evlerinde swinger partisi düzenlediklerini öne sürdü. Bu iddialar kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi çekerken, Eylül Öztürk'ün eşi Kenan Özkan da hemen yanıt verdi.

"BANA BÖLGE GÖSTER, ORADAN ÖTME"

Kenan Özkan, X hesabından yaptığı açıklamada, "Bakın, biz bir şeylere cevap verip kanıtladıkça çıtanın b*kunu çıkardılar. Şimdi de başka şeylerin iftirasını atmaya başladılar. Ya arkadaşım, kanser gibisiniz. Bir yanda anneye çocuğa küfür eden kadın var, millet bunu savunuyor. Üstelik ne dese kanıtladık. Bana belge göster, oradan ötme" ifadelerini kullandı.

Akkaya, Öztürk ve Özkan çifti hakkında birçok iddia öne sürmüş ve Akkaya ile Özkan arasında sosyal medyada karşılıklı olarak birçok konuda atışma yaşanmıştı.