Demet Şener oğlu için Madrid'e uçtu

Eski model Demet Şener'in İbrahim Kutluay ile olan oğlu Ömer Kutluay Real Madrid'de basketbol oynamaya devam ediyor. Demet Şener, kızı İrem ile birlikte Ömer Kutluay'ı ziyarete gitti.

Demet Şener oğlu için Madrid'e uçtu

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer Kutluay, babasının izinden giderek basketbolcu oldu. Geçtiğimiz aylarda Real Madrid'in basketbol takımına transfer olan Ömer Kutluay, Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ı çok mutlu etti.

Demet Şener, kızı İrem ile oğlunu ziyaret etti. Çocuklarıyla poz veren Demet Şener, "Ne yazsam bilemedim... Duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum. Mutluluk, gurur, sevinç, şükür, sonsuz sevgi... İçim coşuyor" dedi.

demet1-14112023cb744e08.webp

Kutluay, oğlunun Real Madrid'e transfer olmasının ardından, "Sporculuk hayatımda başarının ve heyecanın her türlüsünü yaşadığımı düşünüyordum ama insanın oğlunun macerasına tanıklık etmesi bambaşka bir duyguymuş. Cesaretle çıktığın bu yeni yolculuğunda, hayallerinin peşinden giderken sonuna kadar yanındayım oğlum. Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum" demişti.