Demet Akalın'dan şok açıklama: Engin Polat, Dilan Polat'ı dövüyordu!

TV8 ekranlarında Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programında açıklamalarda bulunan Demet Akalın, "Engin, Dilan'ı dövüyordu. Kolları mosmordu, dayak yiyordu" diyerek herkesi şok etti.

Demet Akalın'dan şok açıklama: Engin Polat, Dilan Polat'ı dövüyordu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programında konuşan Demet Akalın, Dilan Polat ve Engin Polat hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Dilan Polat fotoğrafçılık yaparken yaşananları anlatan Demet Akalın; Engin Polat'ın, Dilan Polat'ı dövdüğünü söyledi.

"ENGİN, DİLAN'I DÖVÜYORDU, KOLLARI MOSMORDU"

Akalın, "Engin onu dövüyordu. Kolları mosmordu. Dayak yiyordu. Bana bir gün geldi. Ben olunca iş başka yere gider. Ece'ye kızı savcılığa, polise götür demiştik. Çocukluk arkadaşı 'Engin'e aşıktı' dedi ya hani geçen gün. O başka bir sendrom. Bu kadar ıstıraplarını görmüştüm 2017 zamanlarında. Görüştüğümde fotoğrafçılık yapıyordu. Maddi durumu iyi değildi. '4 bin kazanıyorum' derdi. Kurs veriyordu fotoğrafçılık üstüne. Sonra koptuk zaten" dedi.

"DAYAK YİYEN BİR KADIN, ELLERİ KOLLARI MOSMOR"

"Engin o zaman cam silme işini yapıyordu" diyen Akalın, "Çok üzüldüm. Dayak yiyen bir kadın, elleri kolları mosmor. Kendi gözümle gördüğüm için anlatıyorum. Ece'ye rica etmiştim götür savcılığa diye. Sonra kendisi vazgeçmişti. Bilmiyorum daha sonra ilişkileri devam etti mi? Ben ve Hira ile dalga geçen videolar yapmıştı. '100 bin takipçi kastım Demet Akalın'dan demişti. Herkesle menfaat ilişkisi var. Keşke bu klinik işini daha doğru şekilde devam ettirseydi. O zaman düşünecekti çocuklarını. Onun o hastalıklı halini gördüm ve çok korktum. Hemen uzaklaşmam lazım dedim. Hiç pişman değilim. Sonradan çok haber yolladı. Benim öyle bir ruh hali olan bir kadına yardım edebileceğim bir pozisyonu yoktu. Ben bir şey bilmediğine inanmıyorum" açıklamasını yaptı.