Demet Akalın'dan Seda Sayan'ı kızdıracak sözler!

"Jess Molho ile Gel Konuşalım" programında açıklamalarda bulunan Demet Akalın, "Seda Abla bizim elimizden alana kadar" diyerek, yıllar önce Alişan ile sunduğu programı Seda Sayan'ın aldığını söyledi.

Demet Akalın'dan Seda Sayan'ı kızdıracak sözler!

Yıllar önce Demet Akalın ve Alişan'ın beraber hazırladığı sabah programı ani bir şekilde final yapmasıyla dikkat çekmişti. Program sonrasında Seda Sayan ile anlaşmaya varıldığını duyan Demet Akalın, bu duruma çok sinirlenmişti.

Şimdilerde TV8 ekranlarında "Jess Molho ile Gel Konuşalım" programında sunuculuk yapan Demet Akalın, olayın perde arkasını ilk kez anlattı.

"HER ŞEY OLABİLİR JESS"

Eski programıyla ilgili açıklama yaparken "Seda Abla bizim elimizden alana kadar" diyerek konuya giriş yapan Akalın, "Bana bir mesaj attı. 'Ben geliyorum sabahların sultanı'. Her şey olabilir Jess, burası televizyon dünyası" diyerek bitirdi.

"KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIM"

Seda Sayan, programı Akalın'ın elinden aldığı iddialarına yanıt vererek, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" demiş, karşılığında da Demet Akalın, "Cenaze evine davulla gidilmez." diyerek yanıt vermişti.