Cennet Mahallesi'nin, Şipşak Rıza'sının son hali herkesi şaşırttı!

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı. İşte, Levent Tülek'in son hali...

Cennet Mahallesi'nin, Şipşak Rıza'sının son hali herkesi şaşırttı!

Bir döneme damga vuran ve oyuncuları arasında Müjdat Gezen, Alişan, Çağla Şikel, Melek Baykal gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Beşir Kepeli karakterine hayat veren ünlü isim şimdi de son haliyle gündem oldu. İşte, Levent Tülek'in son hali...

boga-2024-02-27t161441-914.jpg

SON HALİYLE GÜNDEM OLDU

Cennet Mahallesi'ndeki sempatik tavırları ve samimi halleriyle dikkat çeken Levent Tülek'in son halini görenler 'Yaşlanmışsın', 'Çok özledik' gibi yorumlar yaptılar.

boga-2024-02-27t161518-540.jpg

LEVENT TÜLEK KİMDİR?

Levent Tülek 28 Ağustos 1964 yılında doğdu.

Fenerbahçe Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra kısa süreli olarak İstanbul Üniversitesi Sosyal Antropoloji Bölümü, Mimar Sinan Üniversitesi Edebiyat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okudu.

boga-2024-02-27t161508-650.jpg

Sanat hayatına 1978-79 yıllarında Üsküdar İAST Sahnesi ve Kadıköy Deneme Sahnesi'nde katılarak başlayan Tülek, daha sonra çeşitli tiyatro topluluklarında yer aldı.

Ayrıca 1996-98 yılları arasında kendi adını taşıyan İstanbul Komedi Tiyatrosu'nu kurarak İstanbul ve Anadolu'da faaliyet gösterdi.