Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı! Fotomontaj yapmışlar

Nihal Candan ve Bahar Candan'ın verdiği ifadelere ulaşıldı. Bahar Candan, lüks yaşantı görüntülerinin photoshop olduğunu iddia etti.

Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı! Fotomontaj yapmışlar

Sosyal Medya Fenomeni Bahar ile Nihal Candan suç örgütüne üye olmak ve kara para aklamak suçlarından salı sabahı gözaltına alınmış ve 2 gün emniyette kalan kardeşler sorgularının ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

Kanal D Haber'in ulaştığı bilgilere göre, Candan kardeşlerin emniyet ve savcılıkta verdikleri ifadelerde çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Bahar Çandan, çete tarafından mağdurları ikna etmek amacıyla düzenlenen yemekli toplantılara reklam yüzü olarak 10 bin lira karşılığında katıldığını ancak bu toplantılarda suç işlendiğini bilmediğini ifade etti. Ablası Nihal Candan ile birlikte suç örgütünün vitrini ve para kasası oldukları iddialarını reddetti.

Bahar Candan, sosyal medya hesabında paylaştığı para dolu çanta ve helikopter fotoğraflarıyla ilgili olarak ise bu görsellerin photoshop olduğunu savundu. Gerçekte lüks bir yaşantıya sahip olmadığını belirten Bahar Candan, zenginlerin yaşantısını idol aldığını ve onlar gibi görünmeye çalıştığını, hatta zengin görünmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

"ABLAMIN SEVGİLİSİYDİ, SONRA BENİMLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADI"

Bahar Candan, çete lideri Onur Apaydın ile olan bağlantısıyla ilgili soruya, "Adını Kaan olarak biliyordum. Meğerse bu yalanmış. Keşke onu hiç tanımasaydım. Gerçek ismi Onur Apaydınmış. Ablamın sevgilisiydi. İlişkileri bir yıl sürdü. Sonra da benimle görüşmeye başladı. Beraber yemeğe de çıktık. Keşke onu hiç tanımasaydım" yanıtını verdi.

Nihal Candan da benzer bir ifade vererek, suçlamaları kabul etmediğini, Apaydın'ın kendisini de kandırdığını söyledi. Candan kardeşler, daha sonra nöbetçi mahkemeye sevke dilerek tutuklandı.

Nihal Candan, mahkeme salonundan çıktından sonra adliye koridorlarında "Cezaevine gitmek istemiyorum. Lütfen" diye hüngür hüngür ağlarken, Bahar Candan ise cezaevine götürülürken "Asıl suçlular dışarıda. Benim hesabımda para yok" diye bağırdı. Polisler Candan kardeşleri son sağlık kontrolünün ardından Silivri Cezaevi'ne götürdü.