Candan kardeşler cezaevinde ilk günden olay yarattı!

Gazeteci Emrullah Erdinç, Bahar ve Nihal Candan'ın cezaevinde ilk gündem olay yarattığını iddia eden açıklamalarda bulundu. iddiaya göre Nihal Candan sürekli ağlarken, Bahar Candan ise oldukça agresif bir tavır sergileyerek, memurlar ile tartışma yaşadı.

Candan kardeşler cezaevinde ilk günden olay yarattı!

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı.. Gözaltı sürecinde Bahar Candan'ın, cezaevine gitme esnasında yaptığı açıklamalarda "Asıl suçlular dışarıda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Cezaevine nakil sırasında infaz memuruyla gerilim yaşandığı ve Bahar Candan'ın infaz memurlarıyla sürekli tartışma halinde olduğu iddia edildi.

CANDAN KARDEŞLER İLK GÜNDEN OLAY ÇIKARDI

Gazeteci Emrullah Erdinç, olayı takip eden bir kişi olarak yaptığı yayında Nihal Candan'ın cezaevinde sürekli ağladığını ve konuşmadığını, Bahar Candan'ın ise daha agresif bir tutum sergilediğini belirtti. Erdinç, Bahar Candan'ın cezaevinde sürekli ortamı şikayet ettiğini ve infaz koruma memurlarıyla tartışma içinde olduğunu aktardı. Erdinç, "Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim" dedi.

SAYIMA KALKMAK İSTEMEMİŞ, YEMEKLERİ BEĞENMEMİŞ

Emrullah Erdinç'in iddialarına göre, Bahar Candan'ın cezaevindeki ilk sabah sayıma kalkmak istememesi üzerine infaz koruma memurları tarafından uyarıldığı öğrenildi. Erdinç, "Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler'deki lüks restoran değil uyarısında bulundu. Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş" ifadelerini kullandı.