Burak Deniz hakkında bilmediğiniz gerçekler

Hande Erçel ile birlikte Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği Kenan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Burak Deniz hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. Aşka ve aşkın gücüne sonuna kadar inandığını vurgulayan Deniz, bakın kendisi hakkında başka neler söyledi...

Burak Deniz hakkında bilmediğiniz gerçekler

Hande Erçel ile yıllar sonra yeniden partner olduğu Bambaşka Biri dizisiyle izleyici karşısına çıkan Burak Deniz, başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son yılların fenomen isimlerinden olan Burak Deniz hakkında bilinmeyenler de ortaya çıktı.

İlk olarak 2011 yılında yayınlanan "Kolej günlüğü" dizisiyle ekran deneyimi yaşayan Deniz, İlk başrol deneyimini ise yine Hande Erçel'le birlikte rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz ile yaşadı.

burak2-0611202399766293.webp

Geçtiğimiz yıllarda bir röportaj veren Deniz, kötü ve tahmin edilemez karakterleri oynamaktan haz duyduğunu belirtmiş ve Burak Deniz'in hayali iyi yazılmış bir seri katil karakterine hayat vermek istediğini açıklamıştı. Deniz'in hayali ise Bambaşka Biri dizisiyle gerçek oldu.

Burak Deniz, aşka ve aşkın gücüne sonuna kadar inandığını vurguluyor.

İlk görüşte insanların kendisini çok soğuk ve mesafeli bulduğundan bahseden Burak Deniz; bunun aksine fazlasıyla sıcakkanlı, insanları dinlemeyi ve insanlarla bir şeyler paylaşmayı seven bir insan olduğunu söylüyor.

burak3-06112023197dd9e1.webp