Bir Sevdadır dizisinin Yeşil'i kimdir? Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler kaç yaşında ve nereli?

Ekranların sevilen dizisi Bir Sevdadır oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Günay Günaydın'ın yönettiği “Bir Sevdadır” dizisinde Sude Zulâl Güler ve Feyyaz Şerifoğlu başrollerde yer alıyor. Yeşil karakterini ise genç oyuncu Sude Zulal Güler canlandırıyor. Peki, Bir Sevdadır'ın Yeşil'i kimdir? Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler kaç yaşında ve nereli?

Bir Sevdadır dizisinin Yeşil'i kimdir? Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler kaç yaşında ve nereli?

TRT 1 'in yeni dizisi Bir Sevdadır, çarşamba akşamları saat 20:00'da izleyenlerle buluşuyor. Dizide başrol oyuncularından Bir Sevdadır Yeşil karakteriyle Sude Zülal Güler merak edilen isimler arasında yerini aldı. Peki, Sude Zülal Güler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Sude Zülal Güler'in yer aldığı diziler ve filmler...

boga-35.jpg

BİR SEVDADIR YEŞİL KİMDİR?

Gözleri hep yanar, dalgalanır ama hiçbir şekilde duygularını dışa vurmaz. Hayatla hep mücadele içinde olan Yeşil’in tek istediği, çocuklarına güvenli ve mutlu bir hayat vermek.

boga-36.jpg

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR?

Sude Zülal Güler, 25 Ağustos 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Makedonya kökenli olan Güler, 2013 yılında rol aldığı "Çınar" dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı.

boga-34.jpg

2018 yapımı "Keşif" filmi ile de beyaz perdeye adım atan Sude Zülal Güler ayrıca, Mayıs Kraliçesi, Muhteşem Yüzyıl, İsimsizler, Gülümse Kaderine, Tozluyaka gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak ise Gönül Dağı dizisinde Yeşim Soner karakterine hayat verdi. Şimdilerde Bir Sevdadır dizisi Yeşil rolüyle yeniden sevenleriyle buluşuyor.