Beren Saat o sahneler hakkında konuştu: Kıvanç Tatlıtuğ ile provalıyız

İstanbul İçin Son Çağrı filminde başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, filmdeki sahneleriyle gündeme oturdu. Beren Saat, sevişme sahnesine değinerek, "Bizim için dans ettiğimiz bir sahneye hazırlanmaktan farklı değil" dedi.

Beren Saat o sahneler hakkında konuştu: Kıvanç Tatlıtuğ ile provalıyız

"Aşk-ı Memnu" dizisindeki uyumlarıyla tanınan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra Netflix yapımı "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde bir araya geldi. Mirgün Cabas'ın programına konuk olan Beren Saat, filmdeki sevişme sahnelerine dair açıklamalarda bulundu.

Saat, "Aşk-ı Memnu"da birlikte oynadıkları dönemde çok sayıda yakınlaşma sahnesi çektiklerini ifade ederek, bu tür sahnelerin kendileri için normal olduğunu ifade etti.

"BİZİM İÇİN DANS ETTİĞİMİZ BİR SAHNEYE HAZIRLANMAKTAN FARKLI DEĞİL"

"İstanbul İçin Son Çağrı" filmindeki sahnelerle ilgili olarak, "Bizim için dans ettiğimiz bir sahneye hazırlanmaktan farklı değil" yorumunda bulundu.

415768.jpg

YÖNETMEN TEDİRGİN OLDU AMA...

Sevişme sahnelerinin provalı olduğunu ve birbirlerini rahatsız etmediklerini vurgulayan Beren Saat, yönetmenleri Gönenç'in bu tür sahnelerden dolayı tedirgin olabileceğini, ancak kendileri için hiç sorun teşkil etmediğini belirtti.