Benan Saraç'ın avukatından şok sözler: Sebep yokken çocuğuna 'kokuyorsun' deyip banyoya sokuyor

Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder, Ender Saraç'ın sık sık çocuğunu çeşitli bahanelerle banyoya soktuğunu iddia ederek, "Çocuk, babasının tavrını anlayınca aile grubundan bir mesaj atıyor. Babasına diyor ki: 'Sen benim arka tarafıma saatlerce kremler sürmüştün...' Babası bu mesaja cevap vermiyor. Ender Saraç çok akıllı ve kurnaz bir adam" dedi.

Benan Saraç'ın avukatından şok sözler: Sebep yokken çocuğuna 'kokuyorsun' deyip banyoya sokuyor

Çocuğunu istismar ettiği iddia edilen Ender Saraç, yeniden gündeme oturdu. Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder, Saraç'ın birçok bahaneyle çocuğunu duşa soktuğunu ve çocuğunun da bu tavrı anladıktan sonra tepki gösterdiğini açıkladı.

BENAN SARAÇ, ÇOCUKLAR BABASIZ BÜYÜMESİN DİYE EVLİLİĞİ SÜRDÜRMÜŞ

Ünlü doktorun eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder, şunları söyledi:

"Video Ender Saraç'ın erkek sevgilisiyle olan videosu, çocuğuyla bir ilgisi yok. Eşcinsel olduğunu kanıtlamaya yönelik bir görüntü. Elimizdeki verileri yargı mercilerine sunacağız. Ender Saraç ilerde böyle bir şey yaşanacağını tahmin ettiği için hazırlığını buna göre yaptı.

Benan Saraç, Ender Saraç'ın eşcinsel olduğunu 2018 yılında öğrendi. Ender Bey, müvekkilimin eline ayağına kapanıyor. Müvekkilim de çocuklarım babasız büyümesin diye evliliği devam ettirmeye çalışıyor.

Müvekkilim, Ender Bey'in eş cinsel olduğunu öğrenince, Ender Bey'i hal ve hareketlerini yakından incelemeye başlıyor. Ender Bey'in, iş yerinde sürekli eş cinsel erkekleri çalıştırdığını fark ediyor. Ender Bey ayrıca şoförüyle 20 yaşından 27 yaşına kadar eş cinsel ilişki yaşıyor.

SEBEP YOKKEN ÇOCUĞU BANYOYA SOKUYORMUŞ

Sebep yokken çocuğuna 'kokuyorsun' deyip banyoya sokuyor. Çocuk bu durumdan rahatsız oluyor. Benan Saraç ise, Ender Bey'in eş cinsel olduğunu öğrendikten sonra bu olayların normal bir olay olmadığını daha iyi algılamaya başlıyor. Çocuk, babasının tavrını anlayınca aile grubundan bir mesaj atıyor. Babasına diyor ki: 'Sen benim arka tarafıma saatlerce kremler sürmüştün...' Babası bu mesaja cevap vermiyor. Ender Saraç çok akıllı ve kurnaz bir adam. Ender Saraç bu olay üzerine benim müvekkilim hakkında uzaklaştırma kararı aldırıyor, basında 'şizofrendi' gibi yayınlar yaptırıyor."