Ateş Kuşları'nın, Gülayşe'si kimdir? İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan kaç yaşında ve nereli?

Ateş Kuşları dizisinde izleyicilerin ilgisini çeken karakterlerden biri de Gülayşe. Bu karakteri canlandıran İlayda Alişan'ın hayatı da izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Sevilen bir oyuncu olan İlayda Alişan, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol aldı. İşte, İlayda Alişan hakkında merak edilenler...

Ateş Kuşları'nın, Gülayşe'si kimdir? İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan kaç yaşında ve nereli?

Her cuma ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisi ekrana gelmeye devam ediyor. Gülayşe karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın kim olduğu da merak ediliyor. İşte, oyunculuğu ilk yaşlardan itibaren isteyen İlayda Alişan hakkında tüm merak edilenler...

boga-90.jpg

ATEŞ KUŞLARI GÜLAYŞE KİMDİR?

Eyüboğlu konağının kayıp bebeği, Ateş Kuşları'nın en küçük üyesi… Bir gece bir kadın tarafından sokağa atılan Gülayşe'yi "köksüzler" çöpte bulup büyütür. Anasını Mercan babasını Ali bilir. Zıpkın, Kara ve Sabit de abileri olur.

boga-91.jpg

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

26 Şubat 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Alişan, anne tarafından Erzincanlı, baba tarafından Trabzonludur. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, Moda Tasarım okudu. Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlarda sektöre giriş yaptı.

boga-92.jpg

Oyunculuk hayatına birçok reklam filmlerinde oynayarak başladı. İlk olarak 2011 yılında başrollerinde Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi oyuncuların bulunduğu 'Bir Çocuk Sevdim' dizisinde Merve karakteriyle rol aldı. Kariyerine TRT'de yayınlanan 'Gönül Hırsızı' ile devam etti. Ardından Ayça Bingöl, Evrim Alasya ve Ekin Koç'la birlikte Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başladı. Kariyerine 2015 yılında Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı Serçe Sarayı'nda Sinem karakteri ile devam etti.