Aşk Adası yarışması ne zaman başlayacak? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak?

Aşk Adası adlı yarışma programının tanıtımı yayımlandıktan sonra, insanlar araştırmalara hız verdi. İngiltere'nin en popüler programlarından biri olan Too Hot to Handle'in uyarlaması olan Aşk Adası'nın ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Aşk Adası ne zaman başlayacak?

Aşk Adası yarışması ne zaman başlayacak? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak?

Saba Tümer'in sunuculuğunu üstlendiği Aşk Adası adlı yarışma programıyla ilgili detaylar merak konusu oldu ve insanlar araştırmaya başladı. İlk tanıtımın yayınlanmasının ardından, sosyal medya üzerinden Aşk Adası'nın formatı, başlama zamanı ve hangi kanalda yayınlanacağı hakkında araştırmalar yapıldı. Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak ve ne zaman başlayacak?

boga-95.jpg

AŞK ADASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aşk Adası'nın yayın tarihi henüz belirlenmedi. Yayınlanan fragmanda, programın çok yakında başlayacağı belirtilirken, yarışmacı isimleri hala açıklanmadı.

AŞK ADASI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Aşk Adası adlı yarışma programı, dijital içerik platformu olan Gain üzerinden yayınlanacak.

AŞK ADASI FORMATI NE OLACAK?

Too Hot to Handle'dan uyarlanan Aşk Adası'nın tanıtımında, "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle bir ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur! Biz de sizin için tam olarak böyle bir hayal kurduk ve artık bu hayali yaşayacak şanslı adalılar ile tanışma zamanı" ifadeleri kullanıldı.