Acun Ilıcalı talimat mı verdi! O yarışmacı MasterChef'ten gönderilebilir

MasterChef yarışmasında Dilara'nın tavrı büyük tepki alırken, bu durumdan Acun Ilıcalı'nın rahatsız olduğu ve yarışmacının programdan gitmesi yönünde karar aldığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı talimat mı verdi! O yarışmacı MasterChef'ten gönderilebilir

MasterChef Türkiye, yemek dünyasının merakla takip edilen yarışmalarından biri olmaya devam ederken, bu sezonun da iddialı yarışmacıları ve yaşanan olaylarıyla dikkat çekiyor. Son bölümde jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun ilginç bir olaya karıştığı görüldü.

TUZ ATILDIĞI İÇİN ŞİKAYET ETTİ AMA TUZU KENDİSİNİN ATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yarışmacı Dilara, yemeklerine fazla tuz atıldığını iddia ederek diğer yarışmacıları suçlamaya başladı. Ancak yaşanan tartışmanın ardından ortaya çıkan gerçek, olayın farklı bir boyut kazanmasına neden oldu. Tartışma sırasında araya giren şefler, kamera kayıtlarını inceleyerek yemeğe tuz atanın Dilara olduğunu tespit etti.

Bu durum, Dilara'nın takım arkadaşlarını haksız yere suçladığını ve aslında hatanın kendisinden kaynaklandığını ortaya koyarken olay sosyal medyada da geniş yankı buldu. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın da yaşanan olaydan rahatsız olduğu iddia edildi.

ACUN ILICALI RAHATSIZ OLDU

Magazingil isimli Instagram hesabında yer alan iddiaya göre, Ilıcalı, Dilara'nın tavırlarından rahatsız oldu ve ekibiyle bir araya gelerek Dilara'nın yarışmada devam etmemesi için bir karar aldı. Ancak bu iddialara karşı TV8'den herhangi bir yanıt gelmedi.