Acilen ameliyata alınmıştı! Hasan Can Kaya'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Hasan Can Kaya'nın omzunda kırık olduğu tespit edilmiş ve acilen ameliyata alındığı duyurulmuştu. Kaya, sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Acilen ameliyata alınmıştı! Hasan Can Kaya'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

"Konuşanlar" programıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan komedyen Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzuna düştü. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden ünlü komedyenin omzunda kırıklar olduğu belirlendi. Bunun üzerine Hasan Can Kaya, beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Komedyenin ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ekran-goruntusu-2024-04-21-125718.png

HASAN CAN KAYA SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Hasan Can Kaya sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hasan Can Kaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim.

Konuşanlar bölümlerinde stoklu ilerlediğimiz için yayınında herhangi bir aksama olmayacak. Sadece nisan ve mayıs aylarındaki Stand Up Party Dünya Turnesini ertelemek durumunda kaldım.

Özetle iyiyiz, işimizin başındayız gösterdiğiniz büyük ilgiye ve sevgiye çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum."

ekran-goruntusu-2024-04-21-125729.png