2. Sayfa bitti! Gülşen Yüksel programa veda etti

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programı uzun yıllardır devam ediyordu. Programa dair şaşırtan bir gelişme yaşandı. Gülşen Yüksel Salt, 18 yıllık program geçmişinin ardından ekranlara veda etti.

2. Sayfa bitti! Gülşen Yüksel programa veda etti

Ekranların uzun soluklu magazin programlarından biri olan '2. Sayfa', beklenmedik bir ayrılıkla gündeme geldi. Programın uzun yıllardır sunuculuğunu üstlenen Gülşen Yüksel Salt, 18 yıl süren programın bitişini ve ekranlara veda ettiğini açıkladı. Yapılan duyuruda, Gülşen Yüksel Salt'ın son kez programı, uzun süre birlikte çalıştığı Müge Dağıstanlı Erdoğan ile TV8 ekranlarında sunduğu belirtildi.

2. SAYFA'DA YENİ BİR PERDE ARALANIYOR

Gülşen Yüksel Salt, 2. Sayfa'nın sona erdiğini ve yeni bir döneme geçtiklerini dile getirdi. Yeni yıla umut dolu bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade eden Salt, izleyicilere teşekkür etti. Ayrıca, 2024'te yeni projelerle, heyecanlarla ve başlangıçlarla ekrana geri döneceklerini belirtti.

Gülşen Yüksel Salt'ın ayrılığıyla birlikte, Müge Dağıstanlı Erdoğan'ın yeni projesi de duyuruldu. Müge Dağıstanlı, "Aramızda Kalmasın" adlı programla izleyicilerin karşısına çıkacak. Programın sunuculuğuna, deneyimli gazeteci ve Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu eşlik edecek. Müge Dağıstanlı Erdoğan, ekranlara bu yeni projede damga vurmaya devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Gülşen Yüksel Salt'ın programı sona erse de dostluklarının devam edeceğini vurguladı. Programın sonunda, "Hoşça kalın" diyerek izleyicilere veda etti.