Türk yapımları Netflix'i ele geçiriyor! Netflix'te en çok ne izleniyor? İşte, zirvedeki ilk 10 yapım

Netflix, izlenme sürelerine göre hazırladığı haftalık Top 10 dizi listesini yayınladı. Peki, Netflix'in zirvesinde hangi dizi var? İşte, bu hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler...

Türk yapımları Netflix'i ele geçiriyor! Netflix'te en çok ne izleniyor? İşte, zirvedeki ilk 10 yapım

Netflix, her hafta olduğu gibi bu hafta da Türkiye ve globaldeki popüler dizileri açıkladı. Netflix kullanıcılarının da anlık olarak takip edildiği ilk 10'da haftalık sıralama belli oldu.

NETFLİX'TE EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİ

10. Hırsızlar

haber-fotografi-12.jpgPaha biçilmez bir madenî para, Avrupa'daki rakip çeteleri anlaşmazlığa düşürür ve emekli bir kasa hırsızını son bir soygun için küçük çaplı bir gangsterle iş birliğine zorlar.

9. Parasyte: The Grey

haber-fotografi-13.jpgTanımlanamayan parazitler insanları vahşi bir şekilde ele geçirip güç kazanmaya başlayınca insanlık bu büyüyen tehditle savaşmak zorunda kalır.

8. Kuş Uçuşu (1. Sezon)

haber-fotografi-14.jpgDeneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

7. Bir Yaz Gecesi

haber-fotografi-15.jpgCarina ailesini İsveç'te geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya toplar, ancak uzun süredir gizlenen sırlar açığa çıkmaya başlayınca bu mutlu günleri berbat olur.

6. Ahit: Musa'nın Hikâyesi

haber-fotografi-16.jpgBu aydınlatıcı belgesel drama dizisi, Musa'nın prenslikten peygamberliğe ve ötesine uzanan ilginç hayatını anlatırken ilahiyatçıların ve tarihçilerin görüşlerine başvuruyor.

5. Kuş Uçuşu (2. Sezon)

haber-fotografi-17.jpg

4. 3 Cisim Problemi

haber-fotografi-18.jpgFarklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

3. Antrasit

haber-fotografi-19.jpgBir muhabirin kaybolmasıyla eski bir dava yeniden açılınca, adamın internet dedektifi olan kızı tarikat, gizlilik ve ölümün gölgesindeki ufak bir dağ kasabasına gelir.

2. Baby Reindeer

haber-fotografi-20.jpgBaşarısız bir komedyen hassas bir kadına iyi niyet gösterisinde bulunduğunda ikisinin de hayatını mahvedebilecek boğucu bir saplantının fitilini ateşler.

1. Kuş Uçuşu (3. Sezon)

haber-fotografi-21.jpg