En çok izlenen filmler hangileri? Türkiye'de en çok ne izleniyor? İşte herkesin hayran kaldığı 10 film

Dijital yayın platformlarında, birbirinden popüler birçok yapım yer alıyor. Peki, listenin zirvesinde hangi film yer alıyor? İşte, Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler…

En çok izlenen filmler hangileri? Türkiye'de en çok ne izleniyor? İşte herkesin hayran kaldığı 10 film

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de dijital yayın platformlarında en çok izlenen filmler belli oldu! İşte, Türkiye'de geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler ve sıralamaları...

EN ÇOK İZLENEN 10 FİLM

10. Bar Fedaisi - (Prime Video): Listenin onuncu sırasında yer alan bu yapım, Prime Video platformunda izleyicilerle buluştu ve dikkat çekti.

1c83f66d39affb940b45179b8cb885a8.jpg

9. Bir Konuşabilse... - (Netflix): Netflix'in dikkat çeken yapımlarından biri olan bu film, dokuzuncu sıraya yerleşti ve izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

haber-fotografi-14.jpg

8. Yaratıcı - (Disney Plus): Disney Plus'ta izleyiciyle buluşan bu yapım, sekizinci sıraya yükseldi ve ilgi gördü.

haber-fotografi-13.jpg

7. Baba - (Netflix, Tv+): Netflix ve Tv+ platformlarında yer alan bu film, yedinci sırada izleyicilerle buluştu.

haber-fotografi-12.jpg

6. Rebel Moon - Part Two: The Scargiver - (Netflix): Netflix'in öne çıkan yapımlarından biri olan bu film, altıncı sıraya yerleşti ve izleyicileri büyüledi.

haber-fotografi-11.jpg

5. Steve Jobs - (Netflix): Beşinci sıradaki bu yapım, Netflix platformunda izleyicilerle buluştu ve ilgi gördü.

haber-fotografi-10.jpg

4. Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı - (Prime Video): Listenin dördüncü sırasında yer alan bu film, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam etti.

haber-fotografi-9.jpg

3. Asteroit Şehir - (Prime Video): Prime Video'da bulunan bu film, Türkiye'de üçüncü sıraya yükseldi ve izleyicilerden büyük beğeni topladı.

haber-fotografi-8.jpg

2. Oppenheimer - (Prime Video): İkinci sıraya yerleşen bu yapım, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve heyecanla takip edildi.

haber-fotografi-7.jpg

1. Mükemmel Günler - (MUBI): Türkiye'de bir numara olan bu film, izleyicileri etkileyici hikayesiyle kendine hayran bıraktı.

haber-fotografi-6.jpg