Samsung Galaxy S24 Ultra'nın yenilikleri sızdırıldı

Yapay zeka ve S-Pen ile Galaxy S24 Ultra, mobil dünya kongresi'nde sürpriz yapacak!

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın yenilikleri sızdırıldı

Galaxy S24 Ultra, klasik özelliklerini geliştirmenin ötesinde, özellikle S-Pen ile dikkat çekiyor.

GalaxyClub tarafından paylaşılan ticari marka belgeleri, Samsung'un yapay zekayı vurgulamak için "AI Smartphone" ve "AI Phone" terimleri için AB ve Birleşik Krallık'ta başvuruda bulunduğunu gösteriyor. Bu, Galaxy S24'ü sadece bir yapay zeka akıllı telefonu olarak değil, aynı zamanda özel olarak tasarlanmış bir kalem olan bir telefon olarak konumlandırdığını açıkça göstermektedir.

Samsung henüz Galaxy S24 ailesinin lansman tarihini doğrulamamış olsa da, sızan detaylar 17 Ocak'ta San Jose, CA'da gerçekleşecek bir Galaxy Unpacked etkinliğine işaret ediyor. Kore Test ve Araştırma Enstitüsü tarafından verilen "KC" işareti, cihazın halka satışa sunulmadan önce gerekli sertifikalara sahip olduğunu gösteriyor.

S24 Ultra'nın tasarımında dikkat çeken önemli bir değişiklik, kavisli ekrandan tamamen düz bir ekrana geçilmesidir. Bu, özellikle S-Pen'in daha rahat kullanımı için tasarlanmıştır. Yeni ekran, beş lens için izole bir kamera adası, kullanışlı ses ve güç düğmeleri gibi özellikleri içeriyor.

Düz bir ekrana sahip olan S24 Ultra, S-Pen'in daha iyi kullanımını sağlayarak ekranın kenarlarından daha rahat bir şekilde uzanmasına imkan tanıyacak. Yeni donanım ve sayısallaştırıcı özellikleri, kullanıcıların seçim yapma, vurgulama veya çizim yapma deneyimini daha da geliştiriyor. Bu özellik, tablet alanında belirgin olan bir sinerjiyi amiral gemisi telefon segmentine taşıyor.