Ronin'in yeni özel sürümü tanıtıldı

TVS Motor Company, Royal Enfield Hunter'ın rakibi Ronin'in yeni bir özel sürüm modelini tanıttı.

Ronin'in yeni özel sürümü tanıtıldı

TVS Motor Company, Hindistan'da Ronin Special Edition'ı piyasaya sürerek bayram ruhunu kucakladı. 1,72,700 Rs (fabrika çıkış fiyatı) fiyatla satışa sunulan bu yeni model, ekstra heyecan katmak isteyen motosiklet tutkunları için yeni renk ve çeşitli aksesuarların bir kombinasyonunu vaat ediyor.

Yeni Special Edition Ronin yeni grafiklere ve gri, beyaz ve kırmızıdan oluşan üç tonlu Nimbus Gri boya şemasına sahiptir. Ayrıca "R" logo deseni, "TVS Ronin" markalı jantlar, karartılmış far çerçevesi ile ince detaylara sahip. Öte yandan, alt kısım artık tamamen siyah. Özel üretim bir model olan TVS, USB şarj portu, sineklik ve yeni bir EFI kapağı gibi bir dizi aksesuar sunmuştur.

TVS Ronin Special Edition Özellikleri ve teknik özellikleri

Motosiklet üreticisi Ronin Special Edition'a standart modelle aynı özellikleri bahşetmiştir: çift kanallı ABS, iki ABS modu, Bluetooth özellikli tamamen dijital konsol, baş aşağı ön çatallar, tamamen LED aydınlatma, yedi kademeli ön yük ayarlanabilirliğine sahip arka mono-şok, yardımcı ve kaymalı debriyaj, 300 mm ön disk fren, 240 mm arka disk fren, ayarlanabilir kollar, 110/70 17 kesitli ön lastik ve 130/70 17 kesitli arka lastik. Ayrıca, adım adım navigasyon, çağrı/SMS uyarısı, ETA ve daha fazlasını içeren TVS SmartXonnect özelliğine sahiptir.

Ronin'in sele yüksekliği 795 mm iken yerden yüksekliği 181 mm'dir. Motosikletin boş ağırlığı 160 kg olarak belirlenmiştir. Bu arada, 14 litre yakıt depolayabilir.

TVS Ronin Special Edition Güç Aktarma Organları

Ronin Special Edition'a güç veren 225.9cc, tek silindirli, yağ/hava soğutmalı motor 7,750rpm'de 20.4PS ve 3,750rpm'de 19.93Nm tork üretiyor. Beş vitesli bir şanzımanla eşleştirilmiştir.

"Tutkulu bir motosikletçi olarak, sürüşünüzün sizi nereye götüreceğini veya yol boyunca hangi beklenmedik deneyimlerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz, işte bu noktada TVS Ronin modern-retro yapısı ve yüklü özellikleriyle devreye giriyor. TVS Ronin, TVS Motor'un ilk premium yaşam tarzı segmenti motosikleti olarak geçen yıl piyasaya sürüldü. Bir yıl sonra, #Unscripted modern-retro motosikletimiz Hindistan genelinde binlerce kişiye kendi hikayelerini kendi yöntemleriyle yazmaları için ilham veriyor. Bu yeni sürümle, bu yolculuğu ileriye taşıyacağımıza ve heyecan verici yolculuklara imza atacağımıza eminiz" dedi.