Instagram'da artık Hikayeler 24 saatte kaybolmayacak!

Instagram, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için Hikayeler özelinde bir geliştirme üzerinde çalışıyor. "My Week" adlı bu özellikle birlikte artık 24 saatlik Hikayeler, 1 hafta boyunca kalabilecek.

Instagram'da artık Hikayeler 24 saatte kaybolmayacak!

Instagram, sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen platformlardan biri olarak öne çıkarken, Meta çatısı altında yeni özellikler denemeye devam ediyor. Şu anda üzerinde çalışılan özelliklerden biri de kullanıcıların hikâyelerini takipçileriyle bir hafta boyunca paylaşmalarını sağlayacak olan "My Week" özelliği.

MY WEEK ÖZELLİĞİ YAKINDA GELİYOR

"My Week" özelliği, kullanıcılara hikâyelerini bir hafta boyunca paylaşma, istedikleri hikâyeyi kaldırma veya yeni hikâyeler ekleme imkanı tanıyor. Bu ekle-çıkar özelliği, özel olarak "My Week" sekmesinde kullanılabilecek.

Bir Instagram kullanıcısı, bu özelliği içeren bir ekran görüntüsünü paylaşarak, gelecek olan özellikle birlikte paylaşılan hikâyelere yeni eklemeler yapabilme özelliğini vurguladı. Bu sayede, kullanıcılar profilindeki hikâyeleri tam 7 gün boyunca tutabilecek ve istedikleri zaman erişebilecekler.

Ancak, "My Week" özelliği henüz tüm kullanıcılar için kullanıma açılmış değil. Bu nedenle, bu özelliği kullanabilmek bir süre alabilir. Özellikle sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan kullanıcılar için oldukça faydalı olması beklenen bu özellik, çeşitli etkinliklere dair hatırlatmalar, yeni seyahat hikâyeleri ve kişisel amaçlar için bile kullanılabilecek.

Instagram'ın daha önce birçok yeni özelliği kullanıcılara sunmuş olmasına rağmen, "My Week" özelliğinin geniş kitlelere ne zaman açılacağı henüz belirsizliğini koruyor.