Yaban Çiçekleri dizisinde oyuncu kadrosunda kimler var? Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor?

Yaban Çiçekleri adlı dizi, izleyiciler tarafından merakla araştırılan bir konu haline gelmeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora paylaşıyor. Dizi hakkında merak edilen konular arasında ise Yaban Çiçekleri'nin konusu ve oyuncu kadrosu yer alıyor. İşte, Yaban Çiçekleri dizisinin hikayesi ve oyuncuları hakkında detaylı bilgiler...

Yaban Çiçekleri dizisinde oyuncu kadrosunda kimler var? Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor?

ATV'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Yaban Çiçekleri dizisi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında araştırmalar ise hızla devam ediyor. Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini paylaştığı Yaban Çiçekleri, çok genç yaşlarda başlayan bir aşk hikayesini izleyicilere sunacak. Peki, Yaban Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

boga-14.jpg

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİNİN HİKAYESİ

"Daha iki küçük çocukken başlamıştı Kılıç ve Ela'nın hikayesi… Aşk, onlar için yürünecek uzun bir yoldu. Ama geriye, en geriye doğru... Yarım kalmış̧ bazı hikayeler, söylenecek sözleri kalmadığı için değil; eksik satırları, eksik fotoğrafları tamamlanmayı beklediği için yarımdı. Şimdi bu masum kalpler, aynı heyecanla hayat dolu bu aşk hikayesini yeniden yazabilecekler mi?"

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

  • Akın Akınözü - Kılıç Tütüncü
  • Aslıhan Malbora - Ela Ataman
  • Büşra Pekin - Berna Ataman
  • Halil Babür - Kenan Ataman
  • Bige Önal - Behice Başgil
  • Tilbe Saran - Nurten Ataman
  • Arif Pişkin - İhsan Kuloğlu

YABAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ NERELERDE ÇEKİLİYOR?

Yaban Çiçekleri dizisi, İstanbul ve Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekiliyor.