Nihal Candan neden tahliye edildi? Nihal Candan'ın sağlık durumu nasıl?

Yarışma programlarından tanıdığımız ve bir süre önce tutuklanan Nihal Candan'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Candan'ın anoreksiya hastalığına yakalandığına dair iddialar ortaya atıldı. İşte, Nihal Candan ile ilgili son bilgiler ve sağlık durumuyla ilgili merak edilenler...

Nihal Candan neden tahliye edildi? Nihal Candan'ın sağlık durumu nasıl?

Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili detaylar merak konusu haline geldi. İşte Benim Stilim ve Survivor gibi programlardan tanınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, yaklaşık 5.5 ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

Anoreksiyaya yakalandığı belirtilen Nihal Candan'ın kilo verdiği sebebiyle tahliye edildi.

NİHAL CANDAN SAĞLIK DURUMU NASIL?

5.5 ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalandı ve kilo kaybı yaşadı. Bu rahatsızlık nedeniyle ağırlığı 37 kiloya kadar düşen Candan'ın psikolojisi de olumsuz etkilendi. Dün hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar, cezaevinde tedavisinin devam ettirilemeyeceği konusunda görüş bildirdi. Mahkeme, durumu değerlendirdikten sonra Candan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi.

Nihal Candan'ın bugün saat 17.00'de tahliye edilmesini beklediklerini belirten Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, "Beklediğimiz bir karardı. Tedavisine hastane ortamında devam edilecek" dedi.