Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu! Oyuncu kadrosunda kimler var?

Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu. Peki, Taş Kağıt Makas ne dizisi ne zaman başlayacak?

Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu! Oyuncu kadrosunda kimler var?

Taş Kağıt Makas dizisi kısa süre sonra izleyicisi ile buluşacak. Dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? Taş Kağıt Makas dizisi ne zaman başlayacak? İşte, detaylar...

boga-2024-02-25t142708-853.jpg

TAŞ KAĞIT MAKAS NE ZAMAN YAYINLANACAK?

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gören "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" adlı dizi, yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk bölümü, 28 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken diziye duyulan merak, afişin de yayınlanmasıyla daha da arttı.

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayeyi anlatacak olan Taş Kağıt Makas’ın yapımcılığını MF Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşının anlatıldığı dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor.

boga-2024-02-25t142717-052.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kanal D ekranında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi isimler yer alıyor.