Survivor Nefise Karatay kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında ve nereli?

2023 Survivor şampiyonu olarak tanınan, Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve Mavi takımda mücadele eden Nefise Karatay, kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında ve nereli? İşte, tüm merak edilenler...

Survivor Nefise Karatay kimdir? Nefise Karatay kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve Mavi takımda mücadele eden Nefise Karatay, 2023 Survivor şampiyonu olarak tanınıyor. Ancak bu sezon All Star'da henüz dikkat çeken bir performans ortaya koyamadı. En büyük hayalinin Nagihan Karadere ile yarışmak olduğunu ifade eden son şampiyon, bu sezon rakibiyle çarpışmış olsa da göze çarpan bir rekabet yaşanmadı. Peki, Nefise Karatay kimdir?

boga-24.jpg

SURVİVOR NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay, 25 Şubat 2000'de dünyaya geldi. Spora olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Nefise, annesinin yönlendirmesiyle 5 yaşında spor yapmaya başladı. Profesyonel spor kariyeri için İstanbul'a gelen Nefise, burada elde ettiği başarılarla dikkat çekti ve ailesiyle birlikte İzmir'e yerleşti.

boga-22.jpg

Spor kariyerine Fenerbahçe'de başlayan Nefise, milli atlet olarak uzun atlama ve engelli atlama dallarında mücadele etmektedir.