Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi? Nagihan'a ne oldu?

Survivor All Star yarışmasında dikkat çeken yarışmacılardan Nagihan Karadere'nin sağlık durumu ve yarışmadaki kaderi, takipçiler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Yarışma sırasında Acun Ilıcalı'nın Nagihan Karadere ile bire bir konsey yapması da dikkat çekiyor. Peki, Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak, yoksa elenecek mi?

Survivor Nagihan elendi mi? Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi? Nagihan'a ne oldu?

Survivor Nagihan'ın durumu nedir, son gelişmeler ne? TV8'in popüler yarışması Survivor All Star'da Nagihan Karadere, bir oyun sırasında dizinden sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı, bir canlı yayında Nagihan Karadere ile konsey yapacağını ve kararın büyük ölçüde yarışmacıya ait olacağını açıklamıştı. Peki, Survivor Nagihan elendi mi?

boga-6.jpg

SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ?

Acun Ilıcalı, Survivor Extra'da, ''Büyük ihtimalle şöyle olacak. Bir iki gün içerisinde Nagihan ile baş başa bir konsey yapacağız herhalde. Kendisinin bir şeyleri bilip karar vermesi gerekecek. Karar ona kalacak herhalde. Çünkü doktorlarımızdan sağlıkla ilgili net bir şekilde 'Problem yaşar' raporu gelmedi. Ancak tekrar oynarsa sakatlığı artabilir. Onun normal hayatını etkileyecek bir şey yok. Ama bu sakatlıklar da nasıl oynayacak gibi bir durum. Nagihan'ın duruuna bir şey diyemiyorum. 50 / 50 derim şu an. Seneye de katılabilir isterse'' sözlerini kullanmıştı.

Yayımlanan fragmanda ise Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere ile bire bir konsey gerçekleştiriyor. Survivor Nagihan konseyde, ''Çaresizlik kadar kötü bir şey olamaz, çünkü elimden hiç bir şey gelmiyor. Çok üzgünüm. Korkunç bir şey'' dedi.

Ilıcalı ise, "Değerli bir yarışmacısın. Bizim için önemlisin. Ama sağlığın bizim için her şeyden önemli.'' sözlerini kullandı ve Survivor Nagihan ''Şoktayım. Yani şu an acım çarpı on'' yanıtını verdi.

Detaylar ve Nagihan'ın akıbeti bölümün ekrana gelmesi ile netlik kazanacak.