Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor'da adalar birleşecek mi 2024?

Survivor All Star 2024 yarışmasında takımlar, birleşme haftasına ulaştı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde birleşme süreci ve Survivor'daki değişiklikler hakkında bilgi verdi Peki, takımlar ve adalar birleşecek mi? İşte, detaylar...

Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor'da adalar birleşecek mi 2024?

TV8'in fenomen yarışmalarından biri olan Survivor All Star, birleşme sürecine adım attı. Renkli ve heyecan dolu birleşme partisi, izleyicileri eğlendirmeye devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımların sayıları azalırken, adaların ve takımların birleşeceği tarih, hem yarışmacıların hem de izleyicilerin merakla beklediği bir konu haline geldi. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman 2024?

SURVİVOR 2024 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

2024 Survivor All Star'ın birleşme haftası heyecanı başladı ve yarışmacılar, 21 Nisan Pazar akşamı gerçekleşecek olan birleşme partisinde keyifli anlar yaşayacaklar.

Takım üyeleri, şarkı yarışması ve "Anlat Bakalım" oyunu gibi etkinliklerle eğlenecekler. Partide, yarışmacılara Demet Akalın ve Okan Kurt eşlik edecek. Ancak Aleyna ve Furkan, şarkıcılık yapacakları için yarışma dışında kalacaklar. Ayrıca, partide Aleyna ve yarışmanın sunucusu Murat Ceylan'ın da sahne alacağı duyuruldu.

Acun Ilıcalı, birleşmenin ardından bazı kurallarda değişiklikler olduğunu açıkladı. Çift oyun uygulaması sona erdi ve oyun oynama sayısı azaltıldı. Kadın ve erkek yarışmacılar arasında karşılıklı yarışmalar başlayacak, ancak bu başlangıç tarihi henüz netleştirilmedi. İlk olarak düello etkinlikleriyle yarışmalara başlanılacak.