Survivor All Star dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim?

Survivor All Star 2024 yarışması, izleyicileri adeta ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta, yarışmanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu için nefes kesen bir rekabet yaşandı. Mavi ve kırmızı takım, dokunulmazlığı kazanabilmek için mücadele ettiler. Peki, Survivor'da dokunulmazlık hangi takımın oldu? 26 Mart'ta Survivor All Star'da ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim?

Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar, haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu tamamladıktan sonra eleme adayını belirlemek için ada konseyine gittiler. Geçen hafta erkek yarışmacılar arasından bir eleme gerçekleşirken, bu hafta ise sıra kadın yarışmacılara geldi. Eleme potasına gitmek istemeyen yarışmacılar, adeta son nefeslerine kadar mücadele ettiler. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 26 Mart Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı kim oldu? İşte, Survivor'da eleme potasına giden isimler...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Haftanın 4. dokunulmazlık oyunu için mavi ve kırmızı takım sembolleri düşürmeye çalıştılar. Haftanın son dokunulmazlık oyununu 11-12'lik skorla mavi takım kazandı.

SURVİVOR SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın son eleme adayı kırmızı takımdan Merve oldu.

SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım ada konseyinde eleme adayını belirledi. Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı Mavi takımdan Berna oldu.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2024 yarışmasında dokunulmazlığı kaybeden mavi takım eleme adayı Aysu oldu.

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Oylama sonucunda haftanın ilk kadın eleme adayı kırmızı takımdan Aleyna oldu.