Survivor All Star Aleyna kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, izleyiciler tarfından hep merak ediliyor. Peki, Survivor All Star Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte, tüm merak edilenler...

Survivor All Star Aleyna kimdir? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, izleyicilerin merakla takip ettiği isimler arasında yer alıyor. Kırmızı takımın bir üyesi olan Kalaycıoğlu, zaman zaman tartışmaların odağında yer alarak dikkat çekiyor. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? İşte, hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...

boga-36.jpg

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Ebeveynlerinin ayrılmasıyla Yalova'ya taşınan Kalaycıoğlu, daha sonra annesi ve kardeşiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Lisenin ardından dil eğitimi alarak ABD'de Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Sporla da ilgili olan Aleyna Kalaycıoğlu, 10 yıldan fazla süredir voleybol oynuyor ve yaklaşık üç yıldır da beach voleybol okul takımında yer alıyor. 1.70 boyundaki Kalaycıoğlu, aktif bir sosyal medya kullanıcısı olup Instagram'da 694 bin takipçiye sahiptir.

boga-35.jpg

Survivor 2021'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kalaycıoğlu, Oğuzhan Koç'un sözlerini yazdığı ve Berkay'ın yapımcılığını üstlendiği "Bedelini Ödedim" şarkısıyla müzik kariyerine adım atmıştır. 2024 Survivor All Star yarışmasında da mücadele eden Kalaycıoğlu, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.