Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye başvuran ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen 61 yaşındaki sanatçı Settar Tanrıöğen'in, sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme

90'lı yıllarda 'Bir Demet Tiyatro'daki 'Saldıray Abi' karakteriyle tanınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin damarlarında oluşan anevrizmanın patlaması sonucu geçirdiği operasyonun ardından sağlık durumuyla ilgili hastaneden yeni bir açıklama geldi.

HASTEDEN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

26 Ocak Cuma akşamı kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye başvuran ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen 61 yaşındaki sanatçı, Ataşehir'de bulunan özel bir hastanede operasyon geçirmiş ve ardından yoğun bakıma alınmıştı. Ancak, beyin omurilik sıvısındaki artışın tespit edilmesi üzerine Settar Tanrıöğen, ikinci bir operasyona alınmıştı.

Hastaneden yapılan açıklamada, Tanrıöğen'in durumu hakkında, "26 Ocak Cuma günü baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleri üzerine yapılan tıbbi değerlendirmesinde, beyin damarlarında oluşan anevrizmanın patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilmiştir. Acilen yapılan müdahale sonrası hastamız yoğun bakım servisine alınmıştır. 29 Ocak Pazar günü hastamızda; beyindeki kanamaya bağlı gelişme ihtimali olan beyin omurilik sıvısında artış tespit edilmiş, beyin cerrahisi ekibimiz tarafından sıvı basıncının dengelenmesi için girişimsel işlem yapılmıştır" denildi.

Açıklamada, Settar Tanrıöğen'in klinik durumunun stabil olduğu ve beyin kanamalarından sonra ortaya çıkabilecek risklere karşı multidisipliner bir ekip tarafından tedavisine devam edildiği belirtilerek, bir süre daha yoğun bakım ünitesinde kalacağı aktarıldı.