Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’e içini döktü

Pelin Karahan, TRT2'de Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Karahan, anne olduktan sonra hayatına dair yaşadığı deneyimleri ve oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını gibi konularda samimi açıklamalarda bulundu

Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’e içini döktü

Anne olmanın duygusal derinliği hakkında konuşan Karahan, "Anne olduktan sonra anne rolü oynamak bile bambaşka... Acıma, üzülme, kalbinin çarpması hepsi çok daha etkili hissediliyor. Mesela annem benim her şeyim. Anne ve kızından ziyade abla kardeş gibiyiz. Beni prenses gibi büyüttüler, ben de onları yüzüstü bırakmadım" dedi.

"Para kazanmak için ajansa kaydoldum"

Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu olan Pelin Karahan, "Üniversitede oyunculuk ya da başka bir bölüm hayal etmiyordum. Benim için o zaman önemli olan bir an evvel mezun olup para kazanmaktı.

Hatta 'Ben asla İstanbul'a gitmeyeceğim' diyordum. Oyunculuk aklımda yoktu. Çevremdekilerin baskısıyla ve ekstra para kazanmak için ajansa kaydoldum. İlk reklam filminde kazandığım para çok tatlı geldi" ifadelerini kullandı.

"Bana Aslı diyorlar"

'Aslı Zeybek' karakterine hayat verdiği Kavak Yelleri dizisinin kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getiren 39 yaşındaki oyuncu, "Kavak Yelleri’nde çok çalıştım ve piştim.

Her şeyi öğrendim. Doğru kanal, doğru cast ve yönetmen benim için büyük bir şanstı. Bana hala 'Aslı' diyorlar, ben de dönüp bakıyorum" açıklamasını yaptı.

Karahan, ayrıca Türkiye'de babasız büyümenin zorluklarından da bahsetti. Babasız büyümenin Türkiye'de zor olduğunu belirten ünlü oyuncu, bu deneyimin hayata karşı bir mesafe oluşturmasına neden olduğunu söyledi. Ancak zamanla bu mesafenin, bazen olumsuz yanlarından çok olumlu etkilerini gördüğünü vurguladı.