Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl?

Sevilen oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. Bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan İnanır'ın inme geçirdiği açıklanmıştı. Tedavileri halen sürmekte olan Kadir İnanır'ın son durumu nasıl? İşte, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmeleri...

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama! Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden Kadir İnanır, 24 Mart'ta geçirdiği inme sonrasında hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda entübe edilen oyuncu, bir operasyon geçirdi ve tıkalı damardaki pıhtı temizlendi. İşte, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili detaylar...

KADİR İNANIR'A NE OLDU?

Usta oyuncunun pıhtı atması sonucu inme geçirdiği bildirildi. Kaldırıldığı hastanede operasyon geçiren İnanır'ın tıkanık damarının açıldığı açıklaması yapıldı.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU

Pazar günü sabah saatlerinde bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın son durumu hakkında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, şunları belirtti:

"Sabah saatlerinde sevgili sanatçımız Kadir İnanır ambulansla hastanemize geldi. İlk geldiği anda acil ekibimizi toparladık. Nöroloji doktorumuz, anestezi doktoru, girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisi ekibimiz hızla hazırlandı. İlk değerlendirmede, sağ tarafında felç olduğu ve şuuru kapalı olduğu gözlendi. Yapılan tetkikler sonucunda beyin tomografisinde beyni besleyen ana damarda tıkanıklık saptandı. Tıkalı damardaki pıhtı alındı ve beynin beslenmesi sağlandı. İşlem sonrasında çekilen MR görüntülerinde başarılı bir işlem olduğu teyit edildi ve beynin beslenmesi şu anda iyi durumda. İnanır, entübe edilerek yoğun bakıma alındı. İlk 24-48 saat içinde bir uyandırma yapılmayacak, ancak beklenmeyen komplikasyonlar gelişmediği sürece. İşlem oldukça başarılı geçti ve durumu şu anda stabil."

İnanır'ın sağlık durumu hakkında kalıcı bir hasar olup olmayacağına ilişkin soruya Sağlam şu şekilde yanıt verdi:

"Bu süreci görmemiz gerekecek. Şu an için bir şey söylemek mümkün değil."