İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

İnci Taneleri dizisinin başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündem oluyor. Dilber rolüyle karşımıza çıkan Ergüçlü'nün özel hayatı da merak konusu haline geldi. Ünlü oyuncunun sevgilisin de ünlü olduğunu görenler şaşkınlarını gizleyemedi. İşte Hazar Ergüçlü'nün yeni aşkı...

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Kanal D'nin dizisi İnci Taneleri, yayınlandığı ilk günden itibaren milyonlarca izleyici kitlesinin ekran başına topluyor. Dizinin, başrolünde Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Selma Ergeç, Hazal Ergüçlü gibi usta oyuncuların yer aldığı zengin bir kadroya sahip olmasıyla da ön plana çıkıyor.

Dizide Dilber karakterine hayat veren Hazal Ergüçlü'nün özel hayatı ise merak konusu oldu. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. İşte, Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi...

boga-11.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı İnci Taneleri'nin en çok merak edilen ve konuşulan ismi Dilber oldu. Dansıyla viral olan Dilber karakterine Hazar Ergüçlü hayat veriyor.

boga-13.jpg

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde doğdu. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.7 Eylül 2011 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı 'Simay Canay' karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.

boga-14.jpg

2013-2015 yılları arasında Medcezir dizisinde başrollerden biri olarak 'Eylül Buluter' karakterini canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde 'Kader' adlı karakteri canlandırmıştır. Hakan: Muhafız'da dört sezon boyunca başrollerden biri olarak 'Zeynep Erman' karakterini canlandırdı.

boga-16.jpg

HAZAL ERGÜÇLÜ ÖZEL HAYATI

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine gelen Hazar Ergüçlü, yönetmen Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak'la aşk yaşamaya başlamıştı. Bu birlikteliği uzun ömürlü olmayan oyuncu, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ise tanıdık bir isim çıktı.

boga-15.jpg

Hazar Ergüçlü'nün yeni aşkı, DJArtz takma adıyla tanınan Efe Çelik oldu.