Hilmi Cem Survivor'a katılacak mı? Hilmi Cem İntepe kimdir? Hilmi Cem İntepe kaç yaşında ve nereli?

2024 Survivor All Star'da rekabet sürüyor. Geçmiş yıllarda Survivor'da şampiyon olan Hilmi Cem İntepe'nin 2024 Survivor'a katılacağına dair iddialar, sosyal medyada gündemde yer aldı. Peki, Hilmi Cem kimdir ve kaç yaşında? Acaba Hilmi Cem, 2024 Survivor'a katılacak mı?

Hilmi Cem Survivor'a katılacak mı? Hilmi Cem İntepe kimdir? Hilmi Cem İntepe kaç yaşında ve nereli?

Survivor heyecanı 2024 All Star sezonunda da devam ediyor. Geçmiş yılların şampiyonlarından Hilmi Cem İntepe'nin 2024 Survivor'a katılacağına dair iddialar, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Peki, Hilmi Cem İntepe kimdir ve kaç yaşında?

boga-40.jpg

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR?

Hilmi Cem İntepe, 1992 yılında Muğla'da doğmuştur. Genç yaşlardan itibaren dansa ilgi duyan İntepe, salsada Türkiye Gençler Şampiyonu unvanını kazanmıştır. Televizyon dünyasına Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla adım atan İntepe, 2013'te katıldığı Survivor'da birinci olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

boga-42.jpg

Daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi yapımlarda yer almıştır. Bodrum Masalı adlı dizide Kelebek karakterini canlandırmıştır.

boga-39.jpg

HİLMİ CEM SURVİVOR'A KATILACAK MI?

Hilmi Cem İntepe'nin 2024 Survivor'a katılacağına dair iddialar, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Ancak, Hilmi Cem İntepe'nin 2024 Survivor'a katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmış değil.