Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni ortaya çıktı

Enis Arıkan ve Ezgi Mola arasındaki küslüğün sebebinin ortaya çıktığı iddia edildi. İddiaya göre Enis Arıkan, doğumda Mola'nın yanında olmadığı ve Mola'ya ziyarette bulunmadığı için ikilinin arası açıldı.

Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni ortaya çıktı

Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın uzun yıllara dayanan dostluklarının bir süre önce bozulduğu iddiaları magazin dünyasında konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada, ikilinin küslüğüne dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan biri, Enis Arıkan'ın Ezgi Mola'nın doğumuna gitmediği ve sonrasında da eve ziyarette bulunmadığı yönündeydi.

EZGİ MOLA İLE ENİS ARIKAN'IN KÜSLÜK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Magazin kulislerinde, Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın sıkı dostluklarının birdenbire bozulması büyük bir merak konusu haline geldi. Düğünlerden cinsiyet partilerine kadar birçok önemli anlarını birlikte geçiren ikilinin ani küslüğü, hayranları arasında da şaşkınlık yaratmış durumda.

Sosyal medyada "Discorel" adlı bir kullanıcının ortaya attığı iddiaya göre, Enis Arıkan ile Ezgi Mola'nın küslük nedeni; doğum ve sonrasında ev ziyareti yapmamış olması. Bu iddia, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri ve ayıplama ile karşılanırken, diğerleri ise iddiayı saçma bulduklarını dile getirdi.

Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın dostluğundaki bu gelişmeler, magazin gündemini meşgul ederken, ikilinin resmi açıklama yapmamış olmaları, olayın gerçek sebebini net bir şekilde öğrenmeyi zorlaştırıyor.