Eylül Öztürk, 10 evi nasıl aldığını açıkladı: Tutumlu kadınım

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, ABD'de 10 tane ev satın almasından dolayı gelen tepkilere değinerek, "Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikhanem var zannediyor. Yıllarca yemedim içmedim biriktirdim ben tutumlu kadınım" dedi.

Eylül Öztürk, 10 evi nasıl aldığını açıkladı: Tutumlu kadınım

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, ABD'de 10 tane ev satın almasıyla gündeme geldi. Daha önce hosteslik yapan Öztürk'ün şimdi lüks bir yaşam sürmesi, "Kısa sürede nasıl bu kadar zengin oldu?" sorularını akıllara getirirken, başlatılan soruşturmayla birlikte gözler tamamen Öztürk ve eşi Kenan Özkan'a çevrildi.

"YEMEDİM İÇMEDİM BİRİKTİRDİM BEN TUTUMLU KADINIM"

Soruşturma devam ederken sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eylül Öztürk, evleri nasıl aldığını açıklayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Hala diyorlar ki 10 evi nasıl aldın? Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikhanem var zannediyor. Yıllarca yemedim içmedim biriktirdim ben tutumlu kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane diyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu... Maalesef.."

gaviaxfxkaaesc0.jpeg