Eski manken Ebru Şancı pozunu paylaştı, kocası Alpaslan Öztürk'ten cevap geldi

Ebru Şancı, geçmişte podyumların aranan mankenlerinden biriydi. Ancak, futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendikten sonra mankenlik kariyerine son verdi. Üç çocuğu olan bu güzel isim, zamanı meydan okuyarak genç ve enerjik bir görünümünü koruyor. Son dönemde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Şancı'ya, eşi Alpaslan Öztürk'ten de ilginç bir yorum geldi.

Eski manken Ebru Şancı pozunu paylaştı, kocası Alpaslan Öztürk'ten cevap geldi

Bir zamanların popüler mankenlerinden Ebru Şancı, futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendikten sonra modellik kariyerine son verdi. Üç çocuğu olan bu güzel isim, yıllara meydan okuyor. Son olarak pozlarını paylaşan Şancı'ya eşi Alpaslan Öztürk'ten ilginç bir yorum geldi.

boga-2024-02-25t130832-886.jpg

"ALLAH'INI SEVİYORSAN BIRAK BU İŞLERİ ANLADIK"

Ebru Şancı, bir dönem mankenlik kariyeriyle dikkat çeken isimlerden biriydi. Henüz 17 yaşındayken, Brezilya'da düzenlenen 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci seçilerek büyük bir başarı elde etti. Ancak, daha sonra futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince mankenlik kariyerine son verme kararı aldı.

boga-2024-02-25t130844-360.jpg

Yurt dışında gelinlik markası kuran üç çocuk annesi Şancı, sosyal medya hesabından sık sık hayatına dair pozlarını paylaşıyor. Kendisinden 10 yaş küçük kocasının kıskanç olduğunu her fırsatta dile getiren Ebru Şancı son olarak bir pozunu sosyal medyada paylaştı.

boga.png

Pozuna hayranlarından "Çok güzelsin" yorumları yağan Ebru Şancı'ya futbolcu kocası ise "Allah'ını seviyorsan bırak bu işleri anladık" yazdı. Manken ise kocasına "Kıskanç" yanıtını verdi.