Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra karşı karşıya! Eski aşıklar gündeme oturdu

Ebru Gündeş ve Kerem Alışık, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına damga vurdu. Eski aşıklar yıllar sonra yeniden karşı karşıya gelirken, Gündeş'in Alışık'ı duyar duymaz hemen dönmesi ve Alışık'ın da Gündeş'i seçmesi gündem oldu.

Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra karşı karşıya! Eski aşıklar gündeme oturdu

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programında, Ebru Gündeş ve Kerem Alışık eski aşıklar olarak yeniden karşı karşıya geldi. Kerem Alışık, konuk olarak katıldığı programda "Gitme Aklım Kalır Sende" şarkısını seslendirdi. Şarkının sözleri, "Hiç ayrılmadık seninle, değil bir sene bir gün bile" şeklindeydi.

EBRU GÜNDEŞ, KEREM ALIŞIK'I DUYUNCA HEMEN DÖNDÜ

Ebru Gündeş, Kerem Alışık'ın performansının ardından hemen döndü ve ikilinin arasında duygusal bir an yaşandı. Kerem Alışık'ın şarkısını bitirmesinin ardından, programda keyifli anlar yaşandı. Kerem Alışık, jüri üyeleri arasından eski sevgilisi Ebru Gündeş'i seçti.

eski-asiklar-ebru-gundes-ve-kerem-alisik-in-o-ses-16685378-9077-amp.jpg

AŞKLARI 1995'TE BAŞLAMIŞTI

Ebru Gündeş ve Kerem Alışık'ın aşkı, 1995 yılında 'Fırtınalar' dizisinde birlikte rol aldıkları dönemde başlamıştı. Ancak, dizinin bitmesiyle birlikte aşkları da sona ermişti. Ayrılıklarının nedeni olarak kıskançlık gösterilmişti. Ebru Gündeş'in hastalık derecesinde kıskanç olduğu ve Kerem Alışık'ın başka bir isimle çekilen fotoğraflarını gördüğünde tepki gösterdiği belirtilmişti. Çiftin aşkı, kısa süren ancak hafızalarda yer eden bir dönem olarak anılmıştı.