Dilan Polat'tan sonra sıradaki iddia odağı: Danla Biliç

Dilan Polat'ın kara para aklama suçundan hapis cezası almasının ardından gözler şimdi de diğer fenomenlere çevrildi. Aniden ün ve zenginlik yakalayan Danla Biliç'in nasıl böyle paralar kazandığı konusunda, çeşit çeşit iddialar şimdiden medyada dolanmaya başladı.

Dilan Polat'tan sonra sıradaki iddia odağı: Danla Biliç

Polatların peşinden, sosyal medya fenomenliği ile ün, şöhret ve parayı bulan Danla Biliç’in de denetlenmesii gerektiğini söyleyenlere Danla’dan üstü kapalı gönderme geldi.

Bundan seneler önce, belki de ilk sosyal medya fenomeni kavramı hayatımıza yavaş yavaş işlemeye başladığında karşımıza çıkan ilk isimlerden birisi Danla Biliç’ti.

Makyaj içeriği üreticisi olarak izlediğimiz YouTube’a yeni bir soluk kazandıran Danla, farklı içerikli makyajlarıyla sosyal medya da büyük ilgi görmüş, zaman içerisinde de milyonlarca takipçi kitlesine ulaşmıştı.

danla-4.webp

Dış görünüşü ve açık sözlü olması nedeniyle sevildiği kadar linç de edilen Danla, zaman içerisinde kendini herkese olduğu gibi kabul ettirdi. Senelerdir içerik üretmeyi bırakmayan ve çıktığı her yolda emin adımlarla yürüyen Danla Biliç, hala en merak uyandıran ve en çok konuşulan sosyal medya fenomenlerinin arasında en başlarda geliyor.

Fakat durum ortada. Lüks yaşantısını gözler önünde yaşayan ve kısa bir zamanda servet sahibi olan sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat tutuklanıp içeriye girmesiyle, herkes gözlerini diğer sosyal medya fenomenlerine çevirdi.

danla-2.webp