Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi"ne soruşturma! Eylül Öztürk, Şulemsi....

Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" diyerek paylaştığı fenomenler de soruşturmaya dahil edildi. Fotoğrafta Eylül Öztürk, Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk gibi isimler de yer alıyor.

Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi"ne soruşturma! Eylül Öztürk, Şulemsi....

Dilan Polat’ın ‘'Şampiyonlar Ligi’' diye paylaştığı fotoğrafta bulunan isimler de soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TALEP EDİLDİ

Polat çifti soruşturmasında yeni bir gelişme meydana geldi. Dilan Polat’ın 2019 yılında paylaştığı ve 'Şampiyonlar ligi' olarak nitelendirdiği fotoğraftaki fenomenler tek tek tespit edildi. Fotoğrafta, Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan, Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk, Yavuz-Merve Korkut çifti, Tolunay-İleyda Topal çifti, Ömer-Tuğba Bağ çiftleri yer alıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında fotoğrafta tespiti yapılan fenomenler için yurtdışına çıkış yasağı istendi.