Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı: Dilan, Engin'in çoraplarını kokluyordu

Dilan Polat'ın Çocukluk arkadaşı avukat Özgecan Sırma, Dilan Polat hakkında gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. Sırma, "Dilan, Engin'in çoraplarını kokluyordu" dedi.

Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı: Dilan, Engin'in çoraplarını kokluyordu

Dilan Polat’ı çocukluk arkadaşı avukat Özgecan Sırma, TV 8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda Dilan Polat hakkında açıklamalarda bulunan Özgecan Sırma, çocukluk arkadaşı Polat'ın, Engin Polat'a büyük bir aşkla hatta psikolojik vaka denebilecek bir aşkla bağlı olduğunu söyledi.

Dilan Polat'ın, eşi Engin Polat'a olan sevgisi ve aşkı herkes tarafından biliniyor. Polat, yayınladığı videolarda sık sık eşine göndermelerde bulunuyordu. Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşı Özgecan Sırma, herkesi şaşırtacak yeni açıklamalarda bulundu.

"DİLAN, ENGİN'İN ÇORAPLARINI KOKLUYORDU"

Sırma, "Dilan'ın hayatı sadece Engin. Gerçekten Dilan, Engin'in çoraplarını kokluyordu. Biz 17 yaşındaydık. Engin İstanbul'daydı. Dilan Antalya'daydı. Onda kalan eşyaları olduğunda onu koklardı. Kocam kocam demesi şov değil. Onun altında bir gerçeklik var. O kız hayatındaki insana psikolojik vaka denebilecek bir aşkla bağlı" dedi.